Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ НАШЕ ШКОЛЕ!

jedan u milion Један у милон

     Фондација „Ана и Владе Дивац“ основана је 2007. године у Србији, као независно и непрофитно удружење грађана. Фондација је посвећена збрињавању и економском оснаживању избеглих и расељених лица као и унапређењу положаја деце и младих кроз креирање услова за њихово здраво одрастање и развој.

     Вредности којима  је фондација посвећена:

v  Солидарност

v  Толеранција

v  Одговорност

v  Активизам

v  Отвореност за сарадњу и прилагодљивост

v  Уважавање различитости

><o:pm�s;�f �oj="" pan="">

     Пројекат Пружање унапређених услуга на локалном нивоу-ДИЛС, Влада Републике Србије je реализoвала из средстава Зајма Светске банке / Међународне банке за обнову и развој (ИБРД). Пројекат се реализовао у периоду од почетка 2009. до краја 2012. године. Укупна вредност средстава Зајма износила је 32 милиона евра.

     Наша школа је учествовала у пројектном циклусу: „Оснаживање школа за инклузивно образовање“, а пројекат је носио назив: „Ризница различитости“. Укупна цена пројекта је износила 3.977.12 евра, а трајао је годину дана.

     Циљ пројекта је био унапређивање квалитета школе за успешно укључивање и квалитетно образовање деце из осетљивих група. Партнер у пројекту је била Канцеларија за младе општине Алексинац.

     Главне активности су биле: обука 30 наставника за прилагођавање приступа раду са децом са сметњама у развоју путем тродневног акредитованог семинара „Вртић и школа по мери детета“ (Модул 2); организација и реализација 10 огледна часова; реализација акције „Лепота даривања“  и набавка савремених наставних средстава и дидактичког материјала за опремање матичне школе и издвојених одељења.

     Од савремених наставних средстава овим пројектом купљене су: интерактивна табла, беле табле, бела обртна табла, софтвери и интерактивни школски програми за историју, математику, српски језик, биологију, хемију, енглески језик и географију

ПРОЈЕКТИ

zdravo rastimoeko

5

Skola bez nasilja

 

 leadersshowcase school

skola buducnosti

jedan u milion

dils

profesionalna orijentacija

 

druga sansa 640x279

Copyright © 2024 ОШ "Јован Јовановић Змај" Rights Reserved.