Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ НАШЕ ШКОЛЕ!

IMG 4528 Дана 6. 10. 2018. године у школском дворишту ОШ „ Јован Јовановић Змај“ на Алексиначком Руднику одржана је традиционална „ Изложба кућних љубимаца“. Овог пута љубав према животињама оплемењена је и хуманом цртом прикупљања финансијске помоћи бившем ученику наше школе, Владимиру Милетићу, који је доживео тешку несрећу. Одзив је био велики. Како ученици, тако и родитељи, наставници, учитељи, случајни пролазници, деца и наставници из других школа показали су да хуманост није нестала. Заиста је било лепо видети све те кућне љубимце у пратњи својих малих власника како доминирају простором. IMG 4545 Били су ту зечеви, змије, папагаји, канаринци, пси, мачке, мишеви, пауци, рибице. Најбољи представници раса награђени су дипломом и пехарима из Кинолошкo друштво "Миливоје Прендић" Алексинац који је подржао ову активност, а остали учесници добили су медаље и захвалнице.

Спој између љубави према љубимцима и хуманости према повређеном дечаку тог дана донео је много тога доброг. Присутни су доказали да људскост није умрла, да онај ко воли животиње воли и људе. Тог дана су сви били победници.

Хвала наставници историје, Сузани Ристић која је била организатор изложбе и хвала осталим члановима колектива који су подржали ову сјајну акцију! Хвала и свим учесницима који су показали да имају велико срце!

ПРОЈЕКТИ

zdravo rastimoeko

5

Skola bez nasilja

 

 leadersshowcase school

skola buducnosti

jedan u milion

dils

profesionalna orijentacija

 

druga sansa 640x279

Copyright © 2024 ОШ "Јован Јовановић Змај" Rights Reserved.