Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ НАШЕ ШКОЛЕ!

TIMSS Наша школа је ће у периоду од 25.3. до 12.4.2019. године учествовати, заједно са са још 170 школа на територији Републикe Србије у реализацији међународног истраживања трендова у поучавању математике и природних наука TIMSS 2019 (Trends in International Mathematics and Science Study). Овим истраживањем испитује се познавање математике и природних наука у преко 60 образовних система широм света.

     Планирано је да се тестирају постигнућа ученика четвртог разреда из математике и природних наука, као и да се добију подаци из контекстуалних упитника намењених ученицима, њиховим родитељима, учитељима четвртог разреда и директору. Тестови садрже питања са одговорима вишеструког избора и питања отвореног типа. Контекстуални упитници бавиће се карактеристикама кућног и школског живота, искуством у учењу математике и природних наука (ученици), праксом рада са ученицима четвртог разреда (учитељи) и питањима о образовном систему у Србији (директор).

     Резултати главног истраживања TIMSS 2019 биће објављени у јавности крајем 2020. године за све земље учеснице истовремено.

ПРОЈЕКТИ

zdravo rastimoeko

5

Skola bez nasilja

 

 leadersshowcase school

skola buducnosti

jedan u milion

dils

profesionalna orijentacija

 

druga sansa 640x279

Copyright © 2024 ОШ "Јован Јовановић Змај" Rights Reserved.