Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ НАШЕ ШКОЛЕ!

IMG 20181015 121412 Ученици млађих разреда ОШ ,,ЈованЈовановић Змај“ заједно су са својим учитељима, родитељима и наставницима обележили Међународни дан пешачења.

У мултимедијалној учионици наше школе са почетком у 12 часова одржана је трибина на тему,, Пешачењем до здравља“. Сценским приказом ,,Здрави стилови живота“ започела је трибина. На шаљив и духовит начин ученици другог разреда су нам дочарали начин живота савремене породице која о свему води рачуна, осим о правилној исхрани и здравом животу. О томе колико је важно да се на нашим трпезама што чешће нађе бундева, плави патлиџан, блитва, колико је важно јести паприку, шљиве, јабуке-говорили су ученици 3. разреда.

   Колико је пешачење важно за правилан раст и развој деце, о благотворном дејству на читав човечји организам говорила је лекар опште праксе Дома здравља Сузана Николић.

Александар Рашић, професор физичког васпитања говорио је о врстама пешачења, о припремама и безбедности током пешачења. Након предавања уследила је дискусија.

,,Не постоји лек који може да замени пешачење, а пешачење може да замени сваки лек! Ово је порука која је послата са данашње трбине.

ПРОЈЕКТИ

zdravo rastimoeko

5

Skola bez nasilja

 

 leadersshowcase school

skola buducnosti

jedan u milion

dils

profesionalna orijentacija

 

druga sansa 640x279

Copyright © 2024 ОШ "Јован Јовановић Змај" Rights Reserved.