Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ НАШЕ ШКОЛЕ!

IMG 20180301 191748 1 У четвртак 01.03.2018. године у просторијама Регионалног центра у Нишу одржана је трећарадионица под називом „Sway у савременој настави“ на коме су предавачи биле педагог школе Јасмина Марковић и наставница српског језика Марија Петровић.

    Присутни су имали прилику да упознају Sway као бесплатан веб-алат који омогућава креирање и дељење интерактивних садржаја, личних прича, презентација и још много тога.Sway трансформише фотографије, видео записе, звуке и још много тога у дотерани формат и дизајн за дељење са ученицима и родитељима.

Погодан је за креирање настаних јединица за ученике којима је потребна додатна подршка у учењу. Ученици који имају проблема са читањем и писањем (дислексија и дисграфија) на овај начин могу добити лекције са аудитивним и визуелним садржајима, прилагођеним тако да заусвајање наставног садржаја није нужно овладавање вештином читања и писања.

     На овој радионици приказан је и наш први електронски часопис рађен у Sway-у.

Полазници субили у могућности  да креаирају свој Sway и на тај начин упознају његову лакоћу коришћења и лепоту дизајнирања.

ПРОЈЕКТИ

zdravo rastimoeko

5

Skola bez nasilja

 

 leadersshowcase school

skola buducnosti

jedan u milion

dils

profesionalna orijentacija

 

druga sansa 640x279

Copyright © 2024 ОШ "Јован Јовановић Змај" Rights Reserved.